Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Reference

 

Marcela Neumannová

     Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat kolektivu RK COMFORT REAL za prodej mého bytu. Jmenovitě real. makléřce paní Lachké za její profesionalitu, flexibilitu a vstřícný přístup nejen při prodeji nemovitosti, ale především  za vstřícnost při vyřizování veškeré administrativy související s převodem nemovitosti na nového majitele.

 

Mgr. Martin Hofman

Paní Lachká je podle mé osobní zkušenosti špičková profesionálka. Na můj první mail, kdy jsem ji kontaktoval přišla reakce během několika minut. Následovala rychlá schůzka, srozumitelná, jasná, otevřená a férová komunikace. A k tomu všemu ještě lidskost, humor a především velká vstřícnost při řešení individuálních požadavků a situace, pomoc při řešení hypotéky, aj. Velmi oceňuji tým lidí, s nimiž je spojena, zahrnující advokátní služby, řešení hypotéky a vše potřebné. Paní Lachkou a tým kolem ní mohu jednoznačně doporučit jako důvěryhodnou, kompetentní a vysoce profesionální službu v oblasti realit.

 

Radek Kalužík, Kateřina Latková

Realitní kancelář COMFORT REAL nám pomohla zrealizovat souběžný prodej bytu a koupi nové nemovitosti. Přestože nebylo snadné sladit všechny kroky, proběhlo vše v naprosté pohodě díky precizní práci realitní kanceláře. Oceňujeme zejména výbornou komunikaci (celou dobu jsme měli přehled o tom co se děje a jaké kroky budou následovat), spolehlivost, vstřícnost a ochotu hledat možné varianty.

 

MgA. Richard Kružík

V COMFORT REAL jsem se vždy setkal s velmi profesionálním a vstřícným přístupem a mohu tuto RK, která dostává plně svému jménu, jen doporučit.

 

Mgr. Lenka Norris

Před několika lety jsme využili služeb COMFORT REAL při koupi bytu. Komunikace probíhala plynule a spolehlivě, realitní makléřka Jana Krejčí jednala naprosto profesionálně. Vše proběhlo bez problémů od přípravy a podpisu smluv až do předání bytu. Na čem jsme se domluvili, to platilo. Nad rámec činnosti nám COMFORT REAL zařídila vše potřebné, včetně přepisu energii. Díky teto zkušenosti jsme se na tuto realitku  obrátili ještě několikrát a doporučili jsme ji celé rodině. COMFORT REAL jsme kontaktovali, když otec prodával nemovitost a o par let později, když bratr potřeboval pomoc s pronájmem. Vše proběhlo jako v prvním případě, rychle, spolehlivě a v klidu, realitní kancelář reaguje rychle a individuálně vyřeší i složitější právní situace. S COMFORT REAL jsme maximálně spokojeni. 

 

Mgr.Pavel Čáslava ml.,  Stavební společnost Čáslava s.r.o., www.caslava-stav.cz

S realitní kanceláří COMFORT REAL spolupracujeme na našich developerských projektech již řadu let. Jsme rodinná stavební firma, která dává přednost dlouhodobé spolupráci, jenž stojí na pevných základech, fungujících osobních vztazích a vzájemné důvěře. Realitních služby firmy COMFORT REAL a její majitelky, paní Moniky Sedlákové, které jsou postaveny na kvalitě a osobním přístupu ke klientovi, nikoliv na kvantitě, dovedeme ocenit. Už nyní se těšíme se na spolupráci s COMFORT REAL na našich dalších projektech. 

 

Mgr. Jitka Hajská 

Ráda bych poděkovala za perfektní služby realitní kanceláři COMFORT REAL, zvláště pak paní Janě Krejčí. Hledala jsem menší byt v centru města a zároveň chtěla pronajmout ten svůj. Během týdne byly všechny smlouvy bezchybně nachystány, dohodnuty termíny prohlídek s klienty a vše v klidu, profesionálně a férově vyšlo. Pro mě je základem klidné a příjemné jednání a to, že se mohu na realitního pracovníka spolehnout, můj obor to není. A to Jana Krejčí byla a je. Její služby jsem využila po roce znovu a opět vše vyšlo na výbornou, děkuji.

 

Ing. Zdeněk Tomešek 

Dovoluji si jako spokojený zákazník Vaší realitní kanceláře, stručně zhodnotit činnost Vaší makléřky, paní Renaty Lachké. Paní Lachká se ukázala jako milá, ochotná a velmi vstřícná. V průběhu vyřizování celého obchodu prokazovala vysokou erudovanost a rychlou reakci na některé dílčí problémy spojené s nákupem nemovitosti, které řešila ke spokojenosti obou zainteresovaných stran. Děkuji touto cestou Vaší společnosti, realitní kanceláři COMFORT REAL a osobně paní Renatě Lachké za rychlou a bezproblémovou realizaci celé transakce, za profesionální práci a velice vstřícný přístup. Kdykoliv v budoucnosti Vaše služby využiji a na základě těchto zkušeností vřele doporučím.

 

Mgr. Tomáš Bařina, www.advokat-brno.net

Na paní Moniku Sedlákovou jsem dostal doporučení v roce 2014, kdy jsme prodávali RD v Brně. Původně jsme neměli ani v úmyslu využívat služeb RK, se kterými jsme obecně neměli příliš dobré zkušenosti, ale s paní Sedlákovou to bylo něco úplně jiného. Dostalo se nám profesionálních služeb a přitom lidského jednání. Vždy platilo vše, na čem jsme se domluvili a nebylo potřeba žádné velké papírování. Oceňuji především její osobní přístup ke klientovi, vstřícnost, empatii, dochvilnost a znovu musím vyzdvihnout, že paní Sedláková vždy dodržela, co slíbila. Díky všem shora popsaným přednostem byl nakonec prodej domu rychlejší, než jsme doufali a absolutně bez problémů. Od té doby s RK paní Sedlákové i nadále spolupracuji a vždy jsem byl maximálně spokojen nejen s ní samotnou, ale s celým týmem RK Comfort Real, kdy poskytovaný servis je skutečně nadstandardní. Doporučení na tuto kancelář nemám problém šířit i mezi svými známými, neboť vím, že nebudou zklamáni.

 

Radek Ondrášík

Služeb společnosti Comfort Real a hlavně paní Renaty Lachké jsem využil celkově dvakrát. Jednou při nákupu a podruhé při prodeji nemovitosti. V obou dvou případech se jednalo o naprosto nadstandardní a profesionální služby.
Celou spolupráci provázala naprostá spolehlivost v termínech, dohodách, informacích, které jsem dostával apod.
Nadstandardní byl i servis po uskutečnění obchodů, ať se jedná o komunikaci s úřady, nebo pomoc s daňovými povinnostmi plynoucí z nákupu nemovitostí.                     

 

JUDr. Dobromila Macháčková

Pravidelně využívám služeb Comfort real. Naše spolupráce začala již před několika lety řešením prodeje nemovitostí, následovalo řešení pronájmů, včetně kvalitních právních služeb. Mohu jenom doporučit.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?